SELIDBE RAKOVICA

Selidbe Rakovica– Provereno sa Rapaić prevozom

Selidbe Rakovica je selidba koja može da bude zanimljiva i laka a nekad zna da bude komplikovana i teška. Naime ako dođete u zgradu na 15 spratu u kojoj neradi lift slučajno se tad zadesilo tad je naravno mnogo složeniji proces prebacivanja stvari sa 15 sprata do kombija za selidbu i cena slidbe može da bude veća.

Opština Rakovica

Opština Rakovica zauzima površinu od 3.036 ha, na kojoj živi 97.752 stanovnika. Ime Rakovica prvi put se pominje u turskom popisu stanovništva iz 1560. kao selo Vlaha. Po predanju, mesto je dobilo ime po – rakovima, stanovnicima potoka koji je proticao kroz naselje.

Do 1952. Rakovica je pripadala raznim rejonima, a od 1952. do 1960. bila je zasebna opština. Od 1960. je u sastavu opštine Čukarica, da bi ponovo postala samostalna opština od 1974. Dan opštine je 14. oktobar, Pokrov presvete Bogorodice.

Mesne zajednice koje se nalaze u okviru opštine Rakovica:

Avala Grad

Braće Veličković

Vidikovac

Vidikovac 2

Duško Radović

Železnička Stanica

Kanarevo Brdo

Kijevo

Kneževac

Košutnjak

Labudovo Brdo

Mihajlovac

Miljakovac 1

Miljakovački Izvori

Mitar Bakić

Petlovo Brdo

Resnik

Skojevska

Sunčev Breg

Znamenitosti Rakovice

Znatan deo opštine Rakovica čine šume i parkovi a pre svega Miljakovačka i Košutnjačka šuma. Rakovica je sa 244 hektara pod šumom i 180 hektara pod javnim zelenim površinama jedna je od gradskih opština koja ima najviše zelenila.

Košutnjak

Košutnjak je park, šuma i gradsko izletište. Prostire se na površini od 330 hektara. Košutnjak pripada opštinama Savski Venac, Čukarica i Rakovica.

Jezero Pariguz

Jezero Pariguz nalazi se u podnožju planine Avala, u naselju Resnik. Dužina jezera iznosi 700 metara, širina 120, a dubina 12,5 metara. Akumulacija Pariguz nastala je 1990. godine, izgrađivanjem brane zbog poplava koje je izazivala voda sa tri izvora.[4]

Topčiderska reka

Topčiderska reka izvire u Lipovičkoj šumi na nadmorskoj visini od 192 m. Duga je 30 km, prostire se na površini od 147 km² i pripada Crnomorskom slivu.[5] Teče do Ripnja (opština Voždovac), prolazi između sela Pinosava (opština Voždovac) i Rušanj (opština Čukarica) i u opštinu Rakovica ulazi tokom kroz naselje Resnik. U Rakovici protiče kroz Kijevo, Labudovo brdo, Kneževac, Miljakovac, Kanarevo brdo i Stari Košutnjak, i nakon toga izlazi iz Rakovice i kroz Topčidersku šumu (opština Savski venac) se uliva u Savu na nadmorskoj visini od 69 metara.

Selidbe cena Rakovica

Selidba cena Rakovica je određena sa više faktora i mi ćemo sada pokušati da vam objasnimo koji su to faktori:

1. relacija mislimo pre svega na kilometražu,ako se selite sa Rakovica do koje u opštine u Beogradu se selite ili vršite premeštaj stvari do nekog drugog mesta u Srbiji.

2. sa kog sprata selite stvari na koji sprat selite stvari

3.da li su vam stvari spakovane za selidbu ili nisu

4. da li vam trebaju kutije za selidbu i ostali materijal, makaze, skalpel i lepljiva traka

5. šta se seli od stvari, da li su osetljive za transport ili su obična odeća koje nosimo

6. trebaju li vam radnici za selidbu ili sami vršite utovar i istovari nošenje

7. da li vam trebaju kombi prevoz za selidbe određene dužine zbog gabarite stvari

Evo, ovo su osnovni faktori za određivanje cene selidbe Novi Beograd a ista vrsta procene se radi i za sve ostale selidbe po Beogradskim opštinama ili Srbiji.

Selidbe cena Rakovica

Selidbe cene Rakovica smo razmotrili u prethodnom pasusu i stvaili smo akcenat na najvažnije parametre za određivanje cene selidbe Novi Beograd.Cene su najpovoljnije za odnos cene i kvaliteta selidbe i mogućnosti dogovora oko cene selidbe sa nama.

Kutije za selidbu Rakovica

Kutije za selidbu na Novom Beogradu ili selidbe uopšte su vrlo korisne jer možemo da tačno odredimo koje stvari su nam bitne i osetljive npr. i prema tome da ih slažemo u kombi. Dakle, mi imamo mogućnost da vam prodamo kutije za selidbe ili iznajmimo jer se to pokazalo da itekako ubrzava samu selidbu.Naš tim za selidbe je iskusan i mlad a mladost je jaka i može da potegne tamo gde treba dakle, može da tim je pripremljen za sve vrsti selidbi kako stvari, odeće, nameštaja, it opreme, posuđa, specijanog nameštaja koji se sastavlja i rastavlja i montira.

Radnici za selidbe cene Rakovica

Radnici za selidbe naše firma Rapaić prevoz su tim koji radi već duže od 5 godina i kroz razne slidbe smo prošli sve vrste izazova. Negde treba da se bude pažljiv a negde trebaju jaki i izdržljivi momci koji imaju kondicije da izvrše selidbu i za 4 sata sa jednog mesta na drugo.

Selidba kuhinje kamionom Rakovica

Selidbe i kombi prevoz Rapaić vrši selidbe svih vrsta kuhinja i kuhinjskih elemenata i sklapanje istih za sve vrste firmi koji se bave izradom nameštaja po meri npr.Forma Ideale ili sklapanje i rasklapanje već gotOvih delova nameštaja iz Ikea ili Jysk ili drugih salona nameštaja.

Agencija za selidbe Rakovica

Agencije koje bave selidbama su agencije koje vrše selidbe i mikao firma koja ima profesionalni tim za selidbe i kombi prevoz Rapaić pružamo najpovoljnije usluge selidbi, kombi prevoza i transporta vaših stvari sa jednog mesta na drugo u okviru Novog Beograd ili drugih opština grada Beograda kao i ostalih mesta u Srbiji.

Kako naručiti selidbu stana u Beogradu?

Ovo je lako učiniti. Samo pozovite naše zaposlene telefonom ili unesite svoje kontakt podatke u obrazac za povratni poziv na veb lokaciji kompanije.Naš stručnjak će razjasniti koji dan i u koje vreme vam je potreban prevoz, koliko stvari je planirano za prevoz i kakve su prirode.

POZOVITE ODMAH I SAZNAJTE CENU


Kontakt za Selidbe Beograd

Odmah saznajte cenu selidbe

Popunite formu za BESPLATNU PROCENU SELIDBE da bi što efikasnije mogli da procenimo rad i angažman i da vam damo ponudu koju nećete moći da odbijete.